Зарядни устройства

При нас може да намерите голямо разнообразие на зарядни устройства за всеки мобилен телефон или таблет: Iphone, Samsung, Huawei, Xiaomi Sony, Nokia, Motorola и други.Предлагаме също така адаптери за 220v и 12v. Може да ви предложим и преносими батерии (powerbank), безжични зарядни и само кабели за зареждане.

Какво трябва да знаете при закупуването на зарядно устройство за телефон и таблет

Първото нещо което трябва да разберете е какъв адаптер ви трябва и с какъв порт. Повечето адаптери са с USB порт, но от скоро на пазара се предлагат новите USB-C порт.Хубаво е да се съобразите с препоръките на производителя на телефона ви.Адаптера свързва кабела ви за зареждане с контактната мрежа.Първото нещо което трябва да разберете е какъв адаптер ви трябва и с какъв порт. Повечето адаптери са с USB порт, но от скоро на пазара се предлагат новите USB-C порт.Хубаво е да се съобразите с препоръките на производителя на телефона ви.Адаптера свързва кабела ви за зареждане с контактната мрежа.

След като установихте какъв е най-подходящият захранващ адаптер за вас и вашето устройство е необходимо да изберете и другата част от зарядното, а именно кабела за зареждане.Преди да преминете към избора му е необходимо и при него да установите какъв порт е необходим.На пазара има три варианта широко разпространени.Toва са USB кабел към mircro USB който е универсален и е подходящ за доста от устройствата на пазара. Вторият вариант е USB към Type-C . Той също е широкоразпространен и универсален кабел. Третият вариант на кабел за зареждане е от USB към lighting, подходящ е за Iphone и Apple устройства

Както споменахме вече за новите адаптери за да зареждате с тях е необходимо и съответния кабел.Тук вече вариантите са два. Първият е от Type-C към Type-C с който може да зареждате устройва на Samsung, Huawei, Xiaomi и още други. Вторият вариант е от Тype-C към lighting той изцяло отново е насочен към Iphone и Apple устройствата

Защо да ни се доверите?

Защото може да гарантираме за качеството на продуктите които предлагаме.Ние знаем, че нашите продукти са висококачествени със сертификат на  утвърдени марки на пазара. Ако възникне някакъв проблем може незабавно да го заменим. При въпроси може да ни потърсите на страница контакти.