Ние сме сравнително млада  фирма „Смарт Солюшънс 69“ регистрирана през 2016 година, която стартира търговска дейност за продажба на дребно на GSM аксесоари. През този период открихме първия си физически магазин, не след дълго открихме и втория си обект и онлайн магазина ни GSM-cases. Имаме за цел в близко бъдеще да имаме все повече нови обекти които да са все по-удобни за нашите клиенти.През цялото време се стремим да работим възможно с най-много нови партньори, за да обогатим асортимента си, да натрупаме по голям опит и всеки един наш клиент да намери точно това което наистина иска и търси. За нас скоростта на целия процес от поръчката до взимането на пратката е доста важна. За това се стараем да сме максимално бързи и да получите желания аксесоар или артикул на следващия ден.

Идеята на екипа ни е да се наложим на пазара като водещ бранд в сферата на качествени мобилни аксесоари и услуги на доста по-достъпни цени. Предлагаме също така сервизна дейност с гаранционно качество и 100% оригинални части от лицензиран сервиз за всички модели телефони и таблети, както и части за тях.


Всички се вълнуваме от новите технологии и ги харесваме, за това нашия екип ви предлага на всички вас решение за безопасната им употреба и изцяло да се насладите на тях. За спокойствието на нашите клиенти се грижи квалифициран персонал, който преминава през курсове за обучение и  са готови да реагират по всяко време и да се справят с всякакви предизвикателства.

Може да следите постоянно за нашите промокодове за отстъпки, които се намират в самото начало на онлайн магазина ни.Също така предлагаме промоции на различни продукти ,които може да следите в различните категории.

Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите на страница за контакти.