You are currently viewing Huawei P50 Pro оглави две класации на DxОМарк

Huawei P50 Pro оглави две класации на DxОМарк

Huawai P50 Pro е вече на пазара и оглави две класации на DxОМарк едновреме

Китайският гигант Huawei официално представи ствоя премиум телефон P50 и P50 Pro. Буквално ведната телефона е тестван от експерти на DxOMark резултатите от тестването показват, че камерите на P50 pro подобряват два рекорда.

Телефона е класиран на челна позиция при в рейтина за качество на заснетия материял с помоща на камера. Резултатът е 144 точки, с който взима челно място в класацията и само с една точка разлика от предишния първенец Xiaomi Mi 11 Ultra.

Специалистите на DxOMark отбелязаха че са изключително доволни от страхотната камера 50MP и 40MP на Huawei P50 Pro. Едно от основните преимуществата на главната камера е ниското ниво на цветен шум и страхотния динамичен диапазон при произволни услови при заснемане. Телефона предлага точен баланс при заснемане както в помещение, така и на дневна светлина. Също така притежава изкючително стабилната система за автоматично фокусиране, която се представя достра добре и при заснемането на видеоклипове.

Видеоклиповете също също така доставиха добра цялостна експозиция и динамичен обхват заедно със стабилната производителност на автоматичното фокусиране Можете да прочетете повече за ефективността на камерата на P50 Pro от gsmarena

източник GSMArena.com

Вашият коментар