You are currently viewing Струва ли си да купите Iphone 13?

Струва ли си да купите Iphone 13?

Броени дни до края на годината милиони хора се вълнуват от перспективата за нов iPhone. В момента има десетки милиони потребители из целия свят които ползват iPhone 11 и по-стари версии на iPhone, като тези с iPhone XS или XR.

На 14 септември Apple представи четири нови модела на Iphone със същите размери на дисплея като предходния Iphone 12 – 5.4“ , 6.1“ 6.7“.

Защо да купим новия Iphone 13

GSM-cases иска да ви представи първо причините поради които Iphone 13 си струва да се купи още сега.
Във всички нови модели от серията на iphone 13 базови опции за съхранение са по-високи от предходните модели като се започне с 128GB вместо 64GB. Получавате също така подобрени модули на камерата на всички модели. По-бърз и по-надежден 5G и разбира се най-новия A15 CPU на Apple, който е доста по-бърз в сравнение с процесора на iPhone 11.

Имате нужда и искате 5G

Към днешна дата Iphone има само две серии които поддържат 5G – Iphone 12 и новото попълнение на Apple Iphone 13. Ако сте притежател на по-стара версия ще трябва да се задоволите с 4G мрежата или да надградите с по-нова версия.

 

 

Не сте доволни от батерията на предходния Iphone 12

Живота на батерията на Iphone 12 е с четири часа по малък от предходния модел Iphone 11. Apple поясни, че този спад на батерията е от 5G. С новия модел Iphone 13 твърдят, че е поправен този проблем и производителността на батерията и се завръща в съотвествие с това което сте получили при Iphone 11. Ако твърденията са вярни Iphone 13 е по-добрия избор от Iphone 12. Ще получите по-бърза 5G връзка и по-дълъг живот на батерията. Ако живота на батерията е важен за вас минете към Iphone 13.

Искате ли да имате един от най-бързите телефони на пазара

Чипът А15 в Iphone 13 най-бързият и най-мощният мобилен SoC на пазара през 2021г. Ако искате най-доброто възможно представяне от вашия iPhone, което означава водеща на пазара мощност и производителност, тогава iPhone 13 – който и да е от тях – е телефонът, за да получите в 2021. Никой друг телефон на пазара няма същите възможности за производителност като iPhone 13 на Apple със своя A15 CPU.

Защо не бих купил iPhone 13

До сега разгледахме някои от основните причини поради които бихме си купили новия Iphone 13 сега нега погледнем от другата стана защо да не го купуваме

Разполагате с iPhone 12

Една от основните причини да не купите Iphone 13 би била ако разполагате с предходния модел Iphone 12. Базовите модели не се различават значително много в актуализацията. При Pro версите нещата стоят малко по различно. Те имат значителни аклуализации на своите модули на камерата и на опцията за съхранение на данни (1TB). Цялостния дизайн на Iphone 13 доста наподобява неговия предшественик и ако разполагате с Iphone 12 най-дорбе е да изчакате Iphone 14.

Ако не можете да получите 5G

Ако живеете в област която все още няма 5G мрежа и не се очаква в близко бъдеще да бъде изградена тогава Iphone 13 има доста по малък смисъл. Разбира се телефона е страхотен но защо да не спестите малко пари и да не си вземете например Iphone 11. Може да получите този модел за сравнително доста по ниска цена от базовия модел на Iphone 13.

Iphone ви все още работи чудесно

Ако разполагате с Iphone 11, Iphone X или XR и все още работи чудесно защо да го сменяте? Всеки който е използвал тези модели знае, че продължителноста на живот за тях е голяма. Всички по-горе изброени модели ще получават години напред актуализация на iOS така че от гледна точка на поддръжката са подсигурени за използването им.

Вашият коментар