Карта с памет GOODRAM microSD SD 16GB КЛАС 10 UHS I 100MB/s

14.00лв.

Категория: Етикети: ,

Описание

СПЕЦИФИКАЦИЯ НАПРОДУКТА.

GOODRAM UHS-I карта, посветена на потребителите, които искат да използват напълно възможностите на камерата или видеокамерата си. UHS-I интерфейсът осигурява най-високите параметри, както и стабилна и надеждна работа на устройството. Модерният UHS -I интерфейс увеличава работните параметри.

Това има пряко въздействие върху качеството и надеждността на операциите, като непрекъснато заснемане, забавен каданс, създаване на филми през интервал или HD излъчване на живо. Съвместимост – UHS-I интерфейсът е обратно съвместим с устройства, които поддържат стандарта SD 2.0.

В този случай картата ще работи с минималните работни параметри, съответстващи на 10-ия клас на скоростта (мин. 10 MB/s).

Забележка! Картата с памет GOODRAM S1A0 с UHS-I (8, 16, 32 GB) е съвместима с устройства, маркирани с висок капацитет (HC) и eXtended Капацитет (XC). Картата GOODRAM S1A0 с UHS-I (64, 128 GB) е съвместима само с устройства, маркирани със символа eXtended Капацитет (XC). Широкият диапазон на работните температури означава, че картата ще работи надеждно дори и в трудни условия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Карта с памет GOODRAM microSD SD 16GB КЛАС 10 UHS I 100MB/s“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.